En sväng om...

Vill bara varna alla som funderar på att gå till en sportaffär under en hockeymatch. Gör inte det. De blir bara irriterade! =) Nädå, det gick bra ändå, Sverige vann ju! tjohooo. Men lite dummt kändes det ju.. Men men... Lite irriterade blev ju vi igår oxå när jag och Herr G stod och lyssnade på curlingfinalen allt vad vi kunde i bistron på tåget, och det kom någon och skulle handla. Men Sverige vann! Grattis, grattis!
Sedan blev det en liten utgång på kvällen till Aveny med mina trevliga jobbarkamrater, tack för att jag fick följa med! Jättekul! Inte så jättemycket folk, men trevligt ändå! Kom hem tidigt/sent, hur man nu ser på det.. sedan har jag varit helseg hela dagen idag.. Ska upp tidigt i morgon och åka till Storlien..  Men det går nog bra. Jag och Filippa hade tänkt ta en sväng i skidspåret, så vi får hoppas på bra väder!
Så var det bara att packa och sova då.. Vilken fredagskväll..
Godnatt!
=)

Två OS-guld och ett blåmärke!

Så äntligen tog Sverige två OS-guld! är otroligt imponerad av våra sprintare, både damerna och herrarna! Grattis, grattis! Nu är jag nästan tvungen att ta fram skidorna själv! Var i Ljusdal igår och shoppade lite. Heda ett presentkort på en guld-butik som jag handlade upp, och tog sedan en sväng förbi Skyttners sportbutik, där herr Skyttner själv lurade på mig lite tejpvalla. Så nu måste jag väl åka nått snart..
Men var ute och åkte spark med Fokus nyss. och det är ju helt omöjligt ibland. Han måste ju stanna och nosa överallt. Åkte förbi Nylandskola, och i backen där efter försökte jag få upp farten lite. Självklart ska han stanna när det gick som fortast. Sparken åkte ner i diket och jag rullade runt några varv på vägen. Tur att det inte kom någon! Hade ont i höften och på smalbenet efteråt, så jag vände och åkte tillbaka. Har bara ont på benet nu, och har fått ett fint blåmärke..
Men men, guld till SVERIGE!!!

Storlien, va kul...

Jag skulle nog inte ha skrivit det där i går.. En stund innan tåget kom in på stationen fick vi veta att ett tåg hade spårat ut strax innan Ånge, och att det skulle bli ett ev. stop. Och det blev det, kan man lugnt säga. 3 timmar stod vi utanför Ånge och väntade. Jag skulle åka det där turen för att lära mig hur man skulle göra, och skulle inte börja jobba för ens efter Ånge när bistron skulle öppna, eftersom de får på kassaaparaten där. Men vi kände att vi var tvugna att öppna ändå. Så jag fick stå där med en pricklista och ha min plånbok med växelkassa som kassa. Tillslut vaknade ju fler och fler, och det var säkert kö genom hela bistrovagnen, om inte längre... jag vill inte veta!
Ganska fort tog allting slut, vilket var väldigt kul.. Tillslut rullade vi in i Ånge och jag fick extra hjälp. Och bistron fortsatte väl att vara packad fram till Åre, vid 12 tiden. Jag var rätt så slut efter att ha stått där i 6 timmar, om man säger så.. inte mycket vila blev det i Storlien heller innan det var dax att åka hem igen.. Fick som tur var fåfyllning både i Storlien och Åre, men inte på allt inte.. Strax innan Ånge sa de jag jobade med att jag skulle gå och vila resten av vägen hem. Jag måste ha sett helt färdig ut, det var så jag kände mig iaf..
Men på något konstigt sätt lyckades jag samla ihopp krafter så att jag kunde köra hem utan problem. Men de försvann direkt när jag äntligen kom hem. Gick och la mig på en gång, åt en banan och pratade med mamma först bara. Klockan 4 i morse vaknade jag och kände att jag började få svinont i magen. Gick därför upp och kokade mig lite gröt innan jag gick och lade mig igen. Sedan sov jag väldigt gott! :D

I väntan på tåget...

Sitter nu här på tågstationen och väntar på tåget som ska ta mig till Storlien. Ska jobba dit för första gången, och hoppas på en fin dag där uppe. Har fått sova ungefär 3 timmar i natt, eftersom tåget skulle gå 3.55 härifrån Sundsvall. Och vad får man veta när man äntligen kommit hit, mitt i natten? Jo, att tåget är en timme sen... Så otroligt roligt.. Kattis skulle jobba på tåget som går en timme efter mitt, men nu verkar det som om hon kommer dit före mig.. Hoppas det inte blir mycket mer sent bara, för några dagar sedan var det mer än 4 timmar sedan. :S
Jaja, inte så mycket att göra åt saken.. Får väl gå och lägga mig i soffan och vila lite. Mötte några som ragglade hem från krogen påvägen hit, rätt roligt..
Storlien nästa!

Dagens meny:

Jag har blivit tilldelad äran att vara dagens kock, och här kommer min meny:
Jag hoppar över förrätten och kör direkt på varmrätten, som blir hemmagjord kebab på pinne, men tsatsiki och pitabröd. Till det lite sallad och någonting gott att dricka.
Till efterrätt blir det något glassliknande: mixade frysta melonbitar med kesella.
ehh.. hoppas att det ska smaka! :D

Svintidigt...

Började jobba 4.23 i morse.. måste alltså kliva upp 3.10. Otroligt kul.. men vad gör man inte?? det gick rätt bra iaf, trots att kaviaren inte räckte till alla. Spenderade först några timmar på hotellrummet och gick lite på stan och åt lunch. Åkte hem igen så jag kom hem vid 18-tiden, trots en liten försening.. men men!
Väldigt fullt på tåget på vägen hem. Började snacka med två st när vi väntade på att tåget skulle stanna vi en station (i Hudik kanske?) den ena hette iaf Aladin, och väntade på att göra sitt genombrott på musikscenen snart. Om han gör det så vet ni att jag har klippt hans biljett! :D Den andra spelade med i Martinez, vilket förklara varför jag känner igen honom.. :P
Men nu tror jag att det blir till att sova lite, har varit uppe länge nu denna dag..
Godnatt!

Dansbander, yes I am!

Då är alltså årets dansmara i Ö-vik över, och det var så grymmt roligt! Lite trångt var det kanske några gånger på dansgolvet, men efter midnatt började det avta.
Åkte dit med Erika, och hade hittat en trevlig buss som tog oss dit och tillbaka. Väldigt mycket bättre än att köra hem... Kom dit strax efter kl 19 och dansade på natten lång! kl 3 skulle det sluta, men det drog över till kanske kvart i 4.
Men iaf, väldigt roligt att dansa igen! Tyvärr kände jag av knäna.. Efter att ha dansat första bugglåten och när jag gick upp för den lilla trappan, på tre steg, för att lämna dansgolvet började det göra ont.. men men, det var inte så väldigt farligt ändå, gjorde inte ont när jag dansade. Så jag dansade mer bugg så fort jag fick chansen! Det är ju så roligt! (om det går bra..) Och med vissa gick det väldigt bra! :D
Med andra gick det inte alls.. men det är bara att glömma och i stället komma ihåg alla de underbara danser man fick! :)
Kom hem kl 7 i morse.. sov till halv 12, trodde sedan att jag var pigg. Det var jag inte.. men men, har hållt mig vaken resten av dagen. måste hämta mis padres vid tåget nu vid nio, sedan blir det till att sova, eftersom jag börjar jävligt tidigt i morrn...

Nu får vi väl se när nästa dans blir, Zlips kanske?
RSS 2.0