En bra dag som denna behöver en rolig lapp...

dsc01129 (MMS)

En bra dag som denna behöver en rolig lapp. Vi fick hem den här igår. Gick dit och blev bjuden på bubbel och snittar. Eller i alla fall cola och bullar :)

070...

Skulle nyss ringa banken för att beställa ett nytt kort (skickas inte sådant ut när kortet håller på att gå ut? Tydligen inte...). Hade en kontakt i Telefonen med min banks namn. Tyckte det såg lite konstigt med att de hade ett 070-nummer, men ringde i alla fall.
Hans svarade. Hans bodde (enligt en senare koll på eniro) i Täby, jobbade inte på bank och kunde inte skicka mig ett nytt kort.

Vem har lekt med min telefon????

...

Hittade en bild. Från klubbens Höstfest. Jag har för mig den var i slutet av november i fjol. Det var näst sista gången vi sågs. Dagen efter var det söndagsgympa, och du envisades med att fortsätta att övapå tangostegen som vi fick lära oss innan middagen på festen.

Vad roligt vi hade den kvällen!!

Foto: Patrik W

I helgen blir det avslutning för vinterns söndagsgympa, och upptaktsläger för orienteringens ungdomar.

Det rullar på. På något konstigt sätt rullar det på utan dig.

Men du är saknad.

Söndagsnöje. Nu klarar jag mig två veckor ...

dsc01113 (MMS)

Söndagsnöje. Nu klarar jag mig två veckor till.

En inte allt för trevlig bild på en tarmca...

dsc01111 (MMS)

En inte allt för trevlig bild på en tarmcancer. Men trevlig föreläsning!

Full rulle

Det har varit fullt upp de senaste dagarna, och jag har knappt hunit sitta ner känns det som. Först praktiserar jag för fullt under dagarna, och på kvällarna klär jag om till stålakvinnan och räddar katter som klättrat upp i träd och inte kommer ner.

Nej, jag skojar bara.

I tisdags hade vi i RMT en Tarmcancerföreläsning på sjukhuset. Vi trodde nog inte att det skulle bli så stort intresse från allmänheten, den lilla salen för 80 personer fylldes, och jag tror att om vi skulle ha annonserat mer än vad vi gjorde skulle vi kunna ha en dubbelt så stor sal.
Men det är egentligen oviktigt.
En riktigt bra föreläsning var det i alla fall, och jag lärde mig massor. Jag hoppas och tror att alla som kom dit blev nöjda.
Stort tack till alla som gjorde det till en bra kväll!

Nu sitter jag i soffan, lite smått apatisk. Nej, nu skojade jag igen. Jag vet bara inte riktigt vad jag ska göra. Jag har en hel del jag skulle behöva göra, men vet inte riktigt var jag ska börja. Städa bort allt som ligger på golvet, diska disk, betala räkningar, pest eller kolera?
Eller tv, te och tidig kväll för att orka med helgens bravader?

Tack och godnatt
RSS 2.0