Julbord med jobbet!

Är nästan precis hemkommen från Svartviksherrgård där det har varit julbord med jobbet! Väldigt kul blev det till sist. Lite kul, de flesta har jag ju inte träffat än.. tyvärr satt man ju bland utspridda längs borden, och kunde inte prata med alla. sedan ska jag ju jobba i morgon, så följde inte med in till stan utan åkte hem i stället. Men god mat var det i alla fall! Men satt och skrattade med och åt mina kurskamrater och andra profiler på jobbet.. :D
Det här kommer nog bli kul.

Prov i morgon.. :S

Japp, så är det. Fast att man inte går i skolan så måste man ibland göra prov.. men men, det går nog bra, får gå och läsa igenom det nu. Så allvarligt är det egentligen inte, ska ha prov på biljetter, hur allting fungerar liksom..
Fatta vad det kryper i benen på mig nu under dagarna när man sitter i den där lilla syrefattiga salen och ska försöka koncentrera sig.. jag blir nästan galen! Jag vill börja springa igen! Dumma knän..

Första turen

I morrn blir det första övnings-turen på tåget. en sväng till Sthlm fram och tillbaka. Lite nervös blir man ju, men det ska nog gå bra! håll tummarna!
RSS 2.0