Simpor och grodfötter!

Testade på det här med simning idag. Direkt efter jobbet. Rätt lugnt med folk från början, men sedan började det hopa sig på banorna. Jag hatar när det är trångt på Min bana, men vad ska man göra? Hyra en egen?

Efter ett tag dök det upp en jätteliten kille som simmade bröstsim jättesnabbt. Var tvungen att säga att han var duktig, och den stolta modern som stod på kanten sa att han bara var 6 år!

6 ÅR!

Han hade lätt simmat ifrån mig om jag hade fått för mig att börja simma bröstsim... Inte bra för självförtroendet... Men imponerad av honom blev jag!

Efter ett tag började en yngre tjej på banan surra med mig:
Kan jag fråga en sak? För du kan väl simteknik. Har du tävlat?
Jo, men det var hemskt länge sedan, svarade jag ödmjukt och kände att självförtroendet började komma tillbaka.
Hon förklarade att hon var självlärd och ville ha några tips om hur hon skulle simma. Vi simmade några längder och jag gav några tips och hon tyckte det kändes bättre och lättare. 

När jag simmar själv tänker jag inte jättemycket på vad jag gör, men om någon frågar måste jag tänka till. Hur är det man ska göra egentligen? Om jag lär ut helt rätt vet jag inte, men förhoppningsvis går det lättare att simma. Lovade fler tips nästa gång. 

 

Hade uppföljning med läkaren idag. Han var en aning orolig för att jag hade dåligt näringsvärde. För lite protein. Hur det kan komma sig när jag äter ägg varje morgon, en hel del nötter kött och andra proteinrika saker vet jag inte riktigt. Kan kanske bero på att jag hade en släng av magsjuka några dagar innan jag tog provet... Får väl ta nya prover om ett tag och kolla hur de ser ut.. 

Jag hade dessutom gått ner 2 kg sedan vi träffades i maj. Det var inte populärt alls:
Varför går du ner i vikt? undrade han rakt på sak. Jag vet faktiskt inte. Men tror jag varit på denna vikt sedan juni-juli. Lovade att hålla koll. 
Väger mig sällan, men får börja föra protokoll eller något. För jag vill inte väga mindre än vad jag gör nu, då skulle jag börja se ut som ett spöke som för tre år sedan... 

Bra anledning till att köpa choklad. Jag är helt klart värd det!

:)

Idag..

Tänker jag på er saknade. 
 
<3
RSS 2.0