God fortsättning!

God Jul! I år blev det en riktigt svensk jul, men med inte så mycket snö. Ledig var jag och resten av familjen hela julaftonen. Aktiviteten mitt på dagen blev isbowling, som mina kära syskon ordnat.
image114
Här ser ni Mangan slå iväg ett slag.
Självklart måste jag tillägga att jag vann!
Och från oss alla vill jag önska en God fortsättning och Gott nytt år!
image115

Köpa get?

Måste skicka en eloge till hon som jobbar i receptionen på hotellet vi sover på i Östersund. Man ska börja dagen med ett skratt, men det är inte alltid så lätt när man sitter och äter frukost kl 5 på morgonen. Då kläcker hon ur sig:
Oj, vad bra det är med internet, nu har jag köpt en get.
Den hade kostat 200 kr och ska skickas till en behövande familj i Afrika. Om hon nu gjorde det för att dämpa sin julångest eller för att hon jobbat hela natten är en annan fråga. Vi fick oss ett gott skratt i alla fall.
Nu väntar en tur till Sthlm. Oi...

I'm VIP

Okey, jag erkänner: Det är människorna på dansen som göra dansen till det den är.
Följde med Emma och Anders till Bergeforsparken i lördags, där Black Jack spelade. Black Jack! Som ni förstår är det inte riktigt favoritbandet, men med lite kontakter hade vi hamnat på gästlistan. Jag hade inget annat för mig, och gratis är gott!
Man kan ju säga att medelåldern var rätt hög, och innan pausen hade jag såå tråkigt! Jag dansade en gång med någon som jag inte alls kunde dansa med.
Efter pausen däremot fick jag dansa hela tiden, och även med några yngre. Alltså några under 35.
Jag var mycket glad när vi var påväg hemmåt. Utan förväntningar på en kväll kan det ju inte bli mer än bättre!
Det blev superbra!

Kul med utrop

Oj, vad mycket kul som hänt i helgen. Inte minst på tåget, när det ska till att ropas ut saker i högtalarsystemet.
En av mina nya kollegor lyckades på något sätt ställa till det för sig och ropade lite fel, men var så pass ärlig med passagerarna att han ropade:
Som ni kanske förstår är jag ny på jobbet och övar här idag. Men det bjuder jag på.
Jubel i tåget, och ingen klagade på att de var sena till Sundsvall.
Ett annat underbart utrop utspelades på nattåget. Information hade gått ut att de som skulle åka till Storlien och norska orten Hell skulle få byta till buss. Rätt som det var ändrades den informationen, och det måste ju ropas ut i högtalarna. Den som ropade visste dessutom att detta meddelande rörde en större grupp engelsspråkiga persioner, så det var ju bra att köra det på engelska också, tänkte han.
For you who are going to Hell and Storlien, pleace stay on the train.
Själv måste jag träna lite på mina utrop, men det kommer väl tillslut!
Nu ska jag hem och sova!!!

Bloggens farliga värld

Jag satt och slöläste en tidning för några dagar sedan, och fastnade lite för en rubrik:
Jag blev dumpad på en blogg
Alltså, det måste ju finnas bättre sätt att dumpa någon på, för tänk om den personen man dumpar inte läser bloggen just den dagen. Vad konstigt det kan bli. Jag orkade inte läsa hela artikeln, men bara rubriken tyckte jag var väldigt... spännande...
Själv har jag aldrig blivit dumpad på någons blogg (än så länge) men däremot via mail... Det roliga var att jag inte riktigt tyckte att vi var tillsammans, och inte ville jag vara tillsammans med honom heller. Men han var så ledsen att han tyvärr hittat en annan, och det var så långt mellan oss så det skulle inte bli något. Jag svarade ungefär:
Okey, jag förstår :(

Konstiga försäljare

Igår var jag inne och skulle köpa en ny dammsugare och ett strykjärn. Jag hade kollat i ett reklamblad för en viss butik, och nästan bestämt mig för vad jag ville ha. Jag började med dammsugaren, och självklart lyckades försäljaren få mig att välja en lite dyrare modell... typiskt, tänkte jag.
Sedan var det dags för strykjärn. Till min förvåning fick hon mig att köpa en billigare variant än den jag tittat på!
Resultatet blev att jag ändå hamnade ungefär vid det pris som jag hade tänkt mig från början. Så... jag blev väl nöjd ändå!
Jag va och tittade på Carros soffa igår också, och jag tror nog att jag ska slå till o köpa den! ska kolla så att den får plats i lägenheten först bara...
Väl hemma var jag astrött, och låg framför tv:n nästan hela kvällen (förutom när jag tvättade det sista). Låg och asgarvade åt "Smala Sussie" som gick på tv igår. Så skön film!

Today is Moving day!
RSS 2.0