"Äntligen Hemma"

Så var det äntligen klart!

Köket!!
Jag och mina syskon passade på att renovera medan föräldrarna var på en tvåveckors semester. Snacka om att de blev paffa! haha! De kom hem i förrgår, inget anande, till ett nästan helt nytt kök. 
Reaktionerna var lite blandade, mamma började nästan gråta och pappa stod tyst med hakan ner till knäna.
Grymmt roligt har vi haft under tiden iaf, även om en dag till skulle inte ha skadat...

Grattis till mamma och pappa, 50 år i år - båda två!

Jag måste säga att onsdagen blev mycket lyckad, till slut. tidigare på dagen var jag inte lika glad..
Det var undersökningsdags på sjukhuset, och jag hade fastat sedan dagen innan + dricka en massa äckel-Laxabon-lakserings-äckel-jävla-medel. Fy fan! Men undersökningen gick ändå bra (koloskopi) även om det gjorde ont... väntar på resultaten... Så lite smått nerdrogad skjutsade syrran hem mig, och vi kunde fortsätta med köksstädningen. Och äta mat!

Gårdagen var inte världens bästa dag, det kom både jag och Erika fram till.
Vi skulle och dansa på kvällen. Erika skulle köra. Jag jobbade på CSN hela dagen, fyllde på jord i krukorna där. Hela dagen. Erikas bil gick sönder. Jag fick veta att pappa åkt in på sjukhuset för att kolla vad det var med benet (han har haft on ett tag) så vi hade nog ingen bil som jag kunde ta. Emma var tvungen att stanna hemma, då kunde ju inte hon köra.. På vägen hem slutade bromsen fungera på vår jobbil. Efter massa telefonsamtal  hit och dit tog jag bussen hem. Pappa fortfarande på sjukhuset. Vi fick åka med några andra till dansen. Dansen var inte så jätterolig (helt okey, men har varit med om bättre) Fick veta att pappa fått en propp i benet, och måste stanna på sjukhuset över natten. Dansade lite till, åkte sedan hem med syrran. Lite fnitter i bilen iaf, alltid något!

Det första jag hörde i morse på radion var den helt underbart sköna låten Here in your arms. Den här dagen kan väl inte bli mycket sämre?? ;P

Midsommar!

Vad konstigt det är. När man väl vant sig med att det är ljust sent på kvällen slår det om och börjar bli mörkare....

Jag hade iaf en mycket trevlig midsommar ute i Björkön, i Fröken Vedins stuga. Lite vitprickig kom jag dit med Erika. Malin och Anders var där, och lite senare kom Anders kamrater från Söderhamn. Grillning blev det. Vissa bitar blev mera brännda än andra... haha, "helt plötsligt började det brinna, efter en halvtimme!"
I tid till rabarberpajen kom syrran, för att senare köra hem mig.

Efter Lagomt mycket snaps hade vi otroligt roligt, mycket skratt!
Vi dansade även runt midsommarstången! smågrodorna är ju ett måste!

Måste ju tacka vädret för den underbara solen och värmen! (till skillnad från södra Sverige, haha)

Drakbåtsfestivalen?

Jag gav som förslag till min arbetskamrat Fia idag att vi skulle va med på Drakbåtsfestivalen.
Jag kan styra, sa jag.
Jaha, då slår jag på trummorna, sa hon.

Det är bara ett litet problem kvar, innan vi kan vinna.
Vem ska ro?
image79

Förändringar på g!

I dag började vi.
Det ska bli spännande, undrar hur det blir?

I morrn ska jag till Sollefteå och vattna blommor! :D
over and out

Studenthelgen i ett nötskal

Systeryster tog studenten i fredags! Så vi styrde bilen mot Sandviken fredag morgon, för att titta på, gratta, städa ur lägenheten och släpa med henne hem.  En trevlig vistelse i Sanviken blev det, och otroligt mycket saker att släpa med hem!
Studenten MariaAlla de OLGYsar som tog studenten
Mamma och jag skyddar oss från knotten under vår egna studentfestMaria och Johan under flytten

Väl hemma igen blev det att styra cykeln mot Dyket, där Emma och Anders hade sin förlovningsfest.
Massa skoj! Bad blev det också! Även en sväng in till stan, fast vi inte tänkt det.. ca 45 min innan bussen gick hem igen, haha.

Emma och Anders! Grattis grattis!Solen sken, och ölen flödade!
Vad tittar alla på?En galen tur på Sebbes axlar

Idag kom släktingar och vänner hem till oss för att fira Marias student. Massa god mat och glada skratt, och lite badande!


En mycket trevlig helg!
Nu ska jag upp och jobba tidigt, tidigt i morrn...
Men jag avslutar iaf med den obligatoriska blink-bilden

Vattenkanna

Så var första dagen i min karriär som blomvattnare avklarad. Och jag måste  säga att det gick bra. Så nu vet jag vad jag kommer att sysselsätta mig med  resten av sommaren... haha
Nu gäller det bara att hålla reda på vilka blommor som inte ska ha så mycket vatten, hellst jättemycket vatten, och lagomt mycket vatten... att kunna alla på latin vore också bra, tydligen. Jag som inte ens kan på svenska!! jaja, man lär väl sig.
I morrn sticker vi ner till Sandviken och tittar på syrrans student. Det ska bli kul! Sedan blir det förlovningspartaj på lördag! kul, kul!! :D
uscha, nu måste jag nog packa klart...känner mig så seg!!

Du gamla, du fria...osv..

Vilken nationaldag!
Sprang runt på stan och tittade på bror när han spelade i paradorkestern. De är så duktiga!
Mitt i allt ringde en kille o sa att han ville ha mig! ...att börja jobba i morgon alltså. Så i morgon börjar jag min karriär som blomvattnare. Vi åker runt till olika företag för att vattna och sköta blommor. 8-17, må-fr, hela sommaren... snacka om låst! jag som är van med skift.. Men det är ett jobb, jag ska inte klaga.
Sedan bar det av en sväng till Malin som fyller år idag! Grattis Malin! och tack för tårtan!
Nu väntar grillmat! oj, vad gott!

Grattis Emma och Anders!

De har förlovat sig! I söndags. Jag är så glad för er!
image30
När jag fick höra i söndags så tog jag cykeln och trampade iväg till Dyket för en liten pratstund, medan jag tittade på när de målade (jag lovar att hjälpa till någon dag!). Pratstunden övergick till vindrickande, utan målande. Sedan kom Nicke och Chrille också förbi, och vi fick oss lite drinkar. De nyförlovade hade tagit en sväng med Finlandsfärjan i helgen, och nu behövs det ett nytt barskåp, tydligen.
SMSa är inte bra att göra onykter. Jag började ju nykter, men sedan...var jag inte det... haha. Jag hoppas att jag inte skrev nått dumt ;P
Jag skrev några rader i dagboken när jag kom hem. Något kryptiskt, men otroligt roligt att läsa morgonen efter.
Dessutom har ju solen och värmen kommit! jag satt ute i söndags, pressade i bikinin. otroligt smart, det är lite för breda band, och solen tog väldigt mycket... Det blir otroligt snyggt till min studentklänning... Systeryster tar ju studenten!
Lina kom förbi igår. Det var nära att vi skulle ta första doppet, men vi bestämde tillslut att te det lite senare...Jag försökte förgäves få bort mina bikinilinjer...solen tog tydligen bara i söndags... jaja, vad gör väl det?
Sedan på em fick jag veta att jag inte fått jobbet på SJ. Jag hade tydligen gjort bort mig på intervjun, och passade inte in i deras "profil". Jag och Emma kom på kvällen fram till att det måste ha varit för att jag klarade testet För bra och för att jag inte är tillräckligt blond :) (förlåt älskade ex-kollegor, ni är bäst. Jag kommer sakna er!!!)
Men men, på nått sätt känns det som om livet leker ändå! Det kan ju bara bli bättre!

Fredag kväll, på stan

Vad roligt men kan ha ibland!
Var ute igår med lilla gänget. Massa kul!
Först lite förfest på Essvik och inne i stan, sedan ut på krogen. O'larry-larry bla.
Lite jobbigt är det ju att hålla reda små lappar ibland, men väl hemma hade jag både med mig min Stora väska och jackan. Tack allihopa för en rolig kväll!

Så otroligt kul att titta på alla bilder idag, haha!
Nästa lördag blir det lite mer partaj, kanske kan jag få träffa AnnaKrain då, det gick ju inte så bra i gårkväll :)
Men i kväll blir det mer dans!

Glad arbetslös stämplar in!

Oj, vilken konstig dag det blev igår... ;P
Jag var och traskade på stan med syster-svammel-förvirrad-fnitter. Jag måste ju ha nå fint på mig på hennes student... Dagen innan var jag också och letade, men var inte på humör, så resultatet blev bara en mascara (som klumpar!!!!!) I går gick det desto bättre, och efter en massa provningar hittade jag en Knallgrön klänning på Gina, vita leggings och ett vitt skärp. Oi!  Nu saknar bara skor och smycken...
Medan jag vandrade runt i affärerna ringde de från Kontorsfixarna,och ville att jag skulle komma på intervju! så på em var jag där, och det gick väl bra får jag hoppas. De hade inget jobb för tillfället, men det kanske dyker upp något. (Har för övrigt INTE hört nått från SJ än, så det känns lite kört)
Väl hemma igen provade jag mina nya kläder och visade Maria o pappa. Enligt honom såg jag ut som Betty Boop... Ehhh... tack?!? hrm...
På kvällen var det dags för dans igen! Ånäsparken. Blender spelade, oj vad roligt det var. Precis lagomt med folk också, annars blir det så trångt där.
Bra folk var det också. ..sedan får man ju försöka hålla sig borta från nyskiljda karlar med 40-årskris...Kan jag få behålla mitt öra själv, tack!
Lite oväntat fick jag lite komplimanger också, tihi.Vilket jag inte klagar över =)
Men i kväll blir det lite party, vi får se vart, när och hur. haha, som vanligt när grabbsen planerar! :P
I morgon blir det nog mer dansande i Matfors! Vilken super-helg!!
Over and out

RSS 2.0