Karriär

Om jag ska utbilda om mig någon gång ska jag bli tandläkare. Perfekt sätt att få ut sina PMS-aggressioner! Perfekt!
Tills dess är det bara att slita på med tandtråden... Eller börja göra det rättare sagt...
Och hårinpackningar. Och sköta om fötterna. Och städa så allt blir kliniskt rent.
Nä.
Hinner inte plugga mer.
Just nu försöker jag lära mig själv att jag inte behöver gå på toaletten varje gång det vrider till i magen. Det går ganska bra än så länge. Det är liksom ingen idé att gå på dass 3 gånger i timmen när det ändå inte kommer någonting... Dumma mage!

Veckans Balt. Det var ett tag sedan jag sk...

20120515498 (MMS)

Veckans Balt. Det var ett tag sedan jag skrev om mitt jobb. Mest för att jag bytt jobb och det uppstår inte samma situationer (stjärnmöten och påtvingad övertid) längre. Men jag är ju den jag är, så ibland lyckas jag göra en del tabbar. Efter en lång dag med datastrul lyckades jag ta mig ut till en av arbetsplatserna. Skulle in och göra en snabb sak innan jag slutade. Utanför vakten stod det ett stort gäng arbetare med förmodligen baltiskt eller polskt ursprung. Jag tänkte för mig själv: kom igen Hanna, huvet högt och bestämda steg!
Sekunden efter snubblade jag till på trotoarkanten och tog några stapplande steg innan jag fick balansen. Var tvungen att skratta för mig själv, där fick jag för att jag försökte verka målmedveten! :)

Buss-sätes-konst? Är det det nya eller? Tr...

20120510494 (MMS)

Buss-sätes-konst? Är det det nya eller? Tror jag missat något...

Råkade ut för detta sköna majväder under h...

20120506476 (MMS)

Råkade ut för detta sköna majväder under helgens tripp långt upp i norr. De påstod att den nya snön tar bort den gamla bra, men med sådana massor är jag skeptisk... Är trots det nöjd med resan, speciellt nu när jag är tillbaka i "södern" med klarblå himmel, plusgrader och grönt gräs.

Dagens I-landsproblem: att vid kassan inte...

Dagens I-landsproblem: att vid kassan inte nå upp med korgen i korgstället. Inte lätt att va dvärg i en stor värld...!

RSS 2.0