träning, kan ju va rätt bra...

Idag blev det lite styrka på Pärlan och en simtur efteråt. Känns väldigt bra, såhär efteråt...
Var där med Erika iaf, och råka hamna mitt i ett cirkelpass på pärlan, så vi hoppade med. ..och det blir ju lite jobbigare än vanligt. Men jag jag har ju inga armmuskler!!! de är helt borta alltså, fårstår inte riktigt vart de har tagit vägen. För jag har faktiskt haft, om du inte visste det. Efter att ha simmat 7-8 år (eller är det mer?) så får man armmuskler. Konstigt nog försvann de rätt fort.. Men jag fokusterar ändå på benen, så att knäna ska kunna må bra snart igen.
Att simma sedan var rätt jobbigt.. men det kändes rätt bra. ska nog göra fler sådana dubbelpass. Problemet är ju tid. Det är rätt bra när man är ledig över dagen, det är inte så många som simmar då. Det är inte roligt när man är en massa folk på motionsbanorna och massa småungar som badar så man inte kan vara på dom banorna heller..
Den här veckan blir en bra träningsvecka, men jag tror nästan inte att jag kan träna så mycket nästa vecka.. lite tråkigt, men det får bli som det blir. Kanske ska köpa in lite saker så jag kan träna hemma i min källare. En matta ska jag inhandla iaf!
Träna på!

Bingolotto?

Av någon konstig anledning fick pappa mig att lova att jag ska spela Bingolotto med honom i kväll. Kan ha att göra någoting med att jag sa att jag hade tur med siffror idag.. Så om en kvart kommer man att sitta i TV soffan och glo efter nummer..
Vet inte riktigt, pappa och Magnus har blivit helt galna i att spela det där nu på sista tiden. Och Magnus kommer inte hem för ens i kväll, så jag får väl ta hans plats.
Önska mig lycka till...

Sessan, min prinsessa

Sessan

Vi kommer sakna dig!
Men det var ändå bäst så
Nu har du det så bra som du någonsin kan få
RIP

Storlien, gamle vän! På långfredagen!

Är upp i Storlien, igen. Inte lika strålande väder som de senaste gångerna, men solen håller på att spricka igenom molntäcket nu, så vem vet? Det kanske blir lite solning idag oxå?
Var ute och gick en sväng nyss. Och då hittade jag Backen!! Alltså en backe som vi åkte i när vi var små. Jag, Maria och pappa var här med Göranssons en gång, och då åkte vi pulka nerför en jättebrant backe! Jag åkte med Johanna, och satt längst fram. Fick därför en massa snö i ansiktet och kunde inte andas, fick panik! Men hon tyckte det var jättekul och tjöt av glädje! Jag har gått och letat den backen förrut när jag varit här, men har då bara kollat från vägen om man skulle kunna se den. Men har inte sett den förr, och idag följde jag en skoterled in i skogen och hittade backen!! Fortfarande lika brannt som jag kom ihåg den, men inte lika lång.. men Jag var ju rätt liten då! Man har sån konstig uppfattning av saker och ting då.. Men det var roligt att se den igen! :P
Jobbar med Heiki i bistron idag. Det var väldigt lugnt nu på morgonen. Han har med sig sin flickvän och 7-åriga flicka med sig hit. Berättade att kungen och drottningen är här över påsk (har hört av mina kontakter!) och lilltjejen blev väldigt besviken när jag pekade på vilken stuga de bor i:
-Jag trodde det skulle vara ett slott!!

Men nu ska jag gå och äta lite grann, sedan kanske sova lite till och vila upp mig inför kvällens hemfärd!
Glad påsk på er alla!

En trevlig helg!

I fredags var vi "gamla nivrena gänget" hemma hos Stefan i Mjösund. Eller ja.. inte direkt bara gänget, en massa respektive och kompisar har tillkommit. Men det var bara trevligt! väldigt länge sedan man såg allihopa! jättekul! Stefan har nyss fyllt 20 och ska rycka in i lumpen nu efter påsk, så det var roligt att göra någonting nu innan han stack iväg till de djupa skogarna i Arvidsjaur. Men en otroligt lyckad kväll blev det. Som tradition har boysen ju att premiärbada i ljungan, så även denna gång.. Ja, de flesta av oss stannade inne, om man säger så.. Tyvärr var jag tvungen att åka hem vid 1-tiden, eftersom vi skulle ha träning med de yngre på NOK dagen efter. Hade gärna varit kvar där hela natten!
Några bilder:

Var med Maria, Magnus och Johan och såg Ice Age 2 på bio igår. väldigt rolig film.
"Stenar känner ingen rädsla, och de sjunker" haha..
Men nu strax ska jag åka en sväng till Sthlm. Hoppas det går bra.

Arbetsskadad...

Kom på mig själv för någon kväll sedan att stå väldigt brett isär med benen när jag borstade tänderna.. jaa, vad ska man säga.. Det är bra att hålla balansen!

Sedan kan jag meddela att jag jobbar kvar till augusti, så otroligt skönt att veta!

Skrev högskoleprovet i lördags. Gick sådär, men ändå. Var ju första gången. Malin, du var ett bra stöd! :)

Nej, nu ska jag dra iväg och träna lite styrka.

RSS 2.0