Första dagen..

Så var man tredje generationen SJ-anställd. Idag började jag utbildningen för att bli tågvärdinna, eller vad det nu kallas.. Får se hur det går, men nu är jag bara så otroligt nöjd att jag har ett jobb!
*tjohoo*

Underbara familj

Min mamma är rätt duktig på datorer! Hon börjar bli en jävel på hemsidor! Ta en titt http://hem.passagen.se/jarvsostigen/ - vilken hacker!
Hoppas att det går bra för dig med massagen! (både hundar och människor!)
Nyss kom pappa hem med mina jobbarkläder - jag fick jobb idag! Ska bli tågvärdinna! Tack pappsen för att du håller öronen öppna! =)
Magnus sitter massa med datorn och spelar inte längre CS hela dagarna, utan har hittat ett program med att göra musik - och han är redan jätteduktig!
I helgen var jag i Örebro. först träffade jag Sören en sväng och sedan var det kurs, LUP. Det var kul, trots skavsår. Många nya möten och upplevelser. jag har lärt mig, jag har lärt andra. Jag har åkt en massa tåg.
Men jag träffade inte min syster, som för en gångs skull var hemma. Vi ses om några helger! Puss på dig underbara syster!
Det sägs att man blir som de man umgås med - alltså är jag helt underbar!

Is på sjön!

Nu börjar det bli vinter igen, äntligen.. Just nu ligger ett tunnt istäcke över hela sjön, härligt härligt. Kanske blir det skridskoåkning snart! (jag lovade tore att jag inte skulle göra det idag..) Snön får gärna vänta lite, eller som när jag var liten och fantiserade om att det snöade jättemycket överallt, förutom på sjön. Man kan ju alltid hoppas!
Var o tittade på höknatten igår, väldigt kul. Fast självklart vill man ju vara med också. men men, jävla knän!
Jag blev slagen med en yxa i huvet i fredags.. Tack, faktiskt så behövdes det!

Kväll..

Så var det time att gå och lägga sig, igen..
Var ute med Nika i natt, skulle upp och mata valparna vid 4-tiden.. Det märks att hon börjar bli rastlös, och jag förstår henne. Men lite irriterande är det att hon vill gå långt när man endast har tagit på sig t-shirt och mjukisbyxor mitt i natten.. Frös rätt bra, och sedan när jag kom in kunde jag inte sova på säkert en timme.. irriterande, men vad gör man inte var valpsingarna! Ska mata dom i natt också, så då tar jag nog på mig lite mer kläder, det börjar bli kallare ute..
hmm..väldigt intressant läsning det här förstår jag, men så mycket annat intressant har jag inte att berätta.
Godnatt!

Go Dragons!

Kom nyss hem efter att ha sett Dragons sopa mattan med Ockelbo, det känns skönt! :D Väldigt kul att gå på basket med Lina. Hon är så inne i spelet och får till så härliga kommentarer, typ:
"De skjuter ju för långt ifrån korgen!"
Var på nån föreläsning som SISU (?) hade innan matchen. Väldigt bra, men kommer inte ihåg vad hon hette.. hon är landslagskapten över svenska herrinnebandylandslaget. Man blir nästan lite inspirerad!
Sedan var vi hemma hos Jockes Elin i gårkväll, väldigt trevligt! Hoppas ni hade kul på Sinners, och att inte pojkarna fick så stora blåmärken efter sina danser som förra helgen...!
Fortsatt  trevlig  helg!
RSS 2.0