Frisk!

Det utlovade förklaringen om vad som hade hänt:

För några veckor sedan träffade jag och några andra RMTare en person som påstod att man kan bota Crohns. Att det beror på en bakterie som kommer från kor - genom mjölk, kött och Vatten! Känner att detta blir mer och mer sjukt ju mer jag tänker på det. Men jag tror på det, och det låter vettigt. (jag kan skriva väldigt mycket mer om det här, men det orkar jag inte. Googla "MAP" och "Crohn" så finns det massor att läsa om detta)

En vecka av bergochdalbanehumör efter detta besked, kan man säga. Glad - för jag kunde bli frisk. Ledsen - för att det förmodligen skulle ta otroligt lång tid att bli det. Förbannad - för att det ska ta sådan tid.
Jag förstod att det skulle ta en del tid att få läkare här hemma att gå med på behandlingen som behövdes. Men jag trodde att det nog skulle gå på något sätt.

Igår var jag och träffade min läkare. Där blev det totalstopp, eftersom han inte ens fått reda på detta. Och att testa någonting nytt är ju inte alls att föredra, eftersom det dyker upp så många lovande spår hela tiden... bla bla bla..
Nej, jag och F får åka till London eller Australien för att bli friska ser det ut som.

På väg hem från sjukhuset var jag i alla fall otroligt förbannad och ledsen, och hade stora planer på ett långt och argt inlägg här och många arga statusrader på fejjan.

Men strax efter att jag kommit hem ringde mamsen och ville äta lunch här hos mig. Väldigt trevligt! Crohntankarna skingrades och jag fick annat att tänka på, bl.a. att hålla den lilla valpen borta från mina lågt placerade saker. (Har de senaste veckorna konstaterat att min lägenhet varken är bebis eller valpsäker, haha)

Okey, åter till Att bli frisk. Jag kommer att få jobba hårt för det, förmodligen utanför Sveriges "fria sjukvård". Men det ska gå.
Jag ska bli frisk.

Hej

(Detta är ett uppdateringsmail till en av mina trognaste läsare)

Hej Mormor.
Hur mår du? Jag mår bra. Karin mår också bra, även om hon ser lite sur ut på bilden (till skillnad från mig, som ser helt normal ut)
Mormors favoritbarnbarn:

Efter två nätter här så verkar det som om hon kan klara av tre veckor till. Jag har kommit på att hon snarkar, så om jag klarar av tre veckor till får vi se =)

Igår gick vi på en promenad ner till hamnen. Ute i på piren såg vi en skugga som såg ut som... en hund? Varför satt den så stilla? Varför hade snön smält runt den? Var det en riktig hund? Vi vågade inte gå fram och kolla, vi får göra det någon dag när det är ljust.

Igår åt vi mousaka. Karin tyckte väldigt mycket om det, och vill fortsätta äta det i tre veckor. Men idag blev det korv! haha!

Idag blev det ett besök på bion för att titta på hur Alice tog sig till underlandet igen. Hur hon hade det där förra gången har jag glömt, så nu blir det att försöka se den tecknade filmen igen, för att uppdatera sig.

Slut på uppdateringen! Hoppas allt är bra med dig!
Kramar från Hannas bunker
=)

=)

En mycket trevlig kväll med många skratt!
Tackar tackar! =)

?

Vad ska man göra? Vi får försöka skratta åt eländet.

En rolig sak som hände på täget igår:
En kille i 7-årsåldern kommer in i Bistron tillsammans med sin mormor. De diskuterar ett bra tag om vad de ska äta. Tillslut bestämmer de sig för pizza och lasange. Mormorn säger åt pojken att han ska fundera på vad han vill dricka medan hon värmer maten.
Pojken står länge och funderar på vad han ska välja, sedan ropar han:
Mormor, nu vet jag vad jag vill ha!
Mormorn hör inte, hon är så koncentrerad på att manövrera micron.
Mormor, nu vet jag vad jag vill ha för läsk! ropar pojken igen, fortfarande ingen reaktion.
Mormor! Kan jag få ta den här läsken? ropar pojken högt, grabbar tag i en 50 cl Mariestad, springer fram för att visa mormorn.
Vid det här laget viker sig både jag och de andra matgästerna sig av skratt.
Att mormorn verkade ha lite dålig syn och var tvungen att läsa noga, noga på burken för att förstå vad det var gjorde inte fnissattacken bättre...

När de hade betalat (och tagit en annan läsk) och skulle gå tillbaka till sina platser hörde jag pojken säga tyst för sig själv:
Bärs, bärs, bärs...

RSS 2.0