Inget jobb...

En hel vecka utan jobb.. Det är så otroligt tråkigt att vara hemma, men har ju en del att göra ändå.. men jag vill och orkar inte! Varför skjuter man upp alla tråkiga och jobbiga "måste" saker för? ifs, allting är inte jobbigt och tråkigt, men jag vill ändå inte. men men, så är det väl att vara vuxen? en massa saker som måste göras.. hatar att vara vuxen..
Till helgen ska jag i alla fall til övik och dansa! Ska bli väldigt kul, hoppas jag. Ska åka med Erika. På förra maran i Hudik kom vi fram till att vi bara inte orkar två dagar i sträck. (Vi höll på att somna vid tio-tiden båda två på lördagen..) Därför sattsar vi stenhårt på en kväll nu i Övik, så ska vi orka dansa natten lång! (kan ju alltid hoppas iaf...)
Och då sattsar vi på de bra dansarna, helst inga i "Stampe"-klassen.. man klarar sig väldigt bra utan!
Nä, nu ska jag väl ta o jö nånting vettigt..

Jag är en uggla

...alltså väldigt samsad, lugn, men har svårt att ta snabba beslut. Hehe, det är det jag har lärt mig i helgen. Har varit på LUP kurs i Borlänge i helgen. Åkte tåg dit för att variera mig lite... Kom hem från Karlstadsvängen kl 10 på fredagsförmiddan, och åkte sedan iväg igen kl 16.. men så är det ibland, man får se till så att tiden räcker till ändå.. ;)
Men i alla fall. Vi fick tillbaka svaren på våra IDI test ( för att se hur vi uppfattas av vår omgivning) Tack för hjälpen ni 6 som hjälptte mig! väldigt intressanta svar och att diskutera sådant, hur det kan vara.
Fick lite tipps och tankeställare (positiva och negativa) om mina knäproblem. Vill verkligen att det ska bli bra så fort som möjligt.
Men tycker väldigt mycket om LUParna! ska bli kul att ses igen i mars! Kram på er!
RSS 2.0