Eftersnack

En rolig helg har det varit! åkte ner i fredags, bodde på täby park hotell, med lina. sprang 3:e sträckan på kaveln med maria johanna och elin. för mig gick det rätt bra, löpningen gick rätt bra och jag missade ingenting. men båda lagen blev diskade... väldigt trevligt.. men men! på kvällen var det fest på universitetet! otroligt kul, träffade en massa trevliga mäniskor. Jag och erika försöker lära oss att bugga tillsammans, men så bra går det inte, ännu.. :P menmen! Vid 2 tiden fick de för sig att vi skulle åka hem, så tog en taxi.. men jag hade kunna stannat längre! Sedan kunde jag inte somna för ens efter 4 nån gång... sedan ringde klockan kvart i 7, och så var det bara att kliva upp och iväg till tävlingen, igen.. det gick rätt bra oxå, och jag blev 7 av 12. Kanske inte sprang allt för snabbt, men gjorde inga större bommar!
..och nu är jag förkyld.. jaja, jag klarar mig nog!

Inför 25manna

Så blir det åter lite mer orienteringssnack! men i helgen drar Midälvabussen ner till Sthlm och 25manna kaveln! ska bli otroligt kul, inte minst festen på kvällen.. :P Springer i förstalaget, av någon konstig anledning, och det fin, fina tredjesträckan. Jag är väl inte helt toppladdad för den, men efter att ha gått upp för backen här hemma med hundarna minst två gånger om dan, plus träningar, så finns det lite styrka i benen i alla fall! (hoppas jag..)
Sedan är det då årets kanske roligaste fest på gång på kvällen. Vart säger jag inte, för det är för orienterare ONLY! :D Men ska bli kul att träffa alla, liksom sista gången för i år, nästan..
Och sedan blir det till att kliva upp tidigt dagen efter, för att tävla individuellt.. får se hur det går.. *hehe

Hoppas ni får en trevlig helg, det ska jag ha!

Helg med trevliga, och även sjuka, människor

Så har man kommit hem efter åter en helgs åkande i landet. Den här gången blev Stockholm slutstationen, och en ungdomsträff för RMT. En väldigt givande helg, eftersom det var första gången jag träffade andra med samma och liknande problem. Förhoppningsvis är det inte sista gången!
men nu blir det till att gå och sova! Godnatt, sov sött Sverige!

Morgonstund...

Jaha, då har man klivit upp kl halv fyra en lördagsmorgon. Varför? jaa.. Ska ner till Stockholm på "ungdomsträff".. 6.10 får tåget, och eftersom pappa jobbar på det tåget så ska han vara på stationen 5.13.. Det blir bara till att kliva upp och se glad ut! Som tur är finns det internet här, annars kan man ju alltid hitta en skön stol och sova en stund i..
Trevlig helg på er alla!
RSS 2.0