Jobbintervju och besök i Örebro

Så, i fredags var det time för första jobbintervjun någonsin.. I Göteborg. Lite premiärnerver.. Men jag hoppas att det gick bra, jag får veta nu i slutet av veckan om jag får jobbet. Sedan åkte jag vidare på min Sverigeresa och hoppade av tåget i Hallsberg, där jag blev hämtad av Sören!
En väldigt rolig helg var det, med krogbesök, kinamat och Moulin Rouge (en otroligt rolig och bra film - sho sho sho). Hoppas det inte tar ytterligare ett år för ens vi ses nästa gång!
Just nu laddar jag inför kvällens tävling - NattDM! (jag är ensam i klassen..vart är ni andra?)

Slut för i år

Och så var helgens bravader över, och årets SMvecka slut. Nästa år blir det i Skåne.. Långt att åka, men det är det kanske värt, om man är bra tränad? Jag hade nämligen tänkt att vara det nästa år. Vad tror ni om det? Det är inte så kul att höra när speakern ropar upp vilka som gått vidare till final, när man ens inte kommit in i mål.. men men! Rätt kul var det i alla fall. Vi bodde granne med psyket i Säter, med en massa göteborgare och umebor.
Någontign mer att skriva..? Jill - du gjorde ett kanonlopp! Du också Therese, det är bara jag som klantar mig..
25manna blir nästa tävling som jag är med på, sedan varvar jag nog ner för i år. Åker och dansar i stället..! :)

SMhelg - igen!

Så var det dax att börja packa igen. Jag har varit påväg att göra det hela dagen, men det har liksom inte blivit av.. gu vad lat jag är! Men jag har varit och handlat nyss, så nu klarar jag mig nog påväg ner och under morgondagen! :)
I morgon är det kval till medeldistansen, final på lördag och stafett på söndag. Nästan att man börjar bli lite nervös! Men det ska nog bli kul, hoppas jag på.
Man kanske ska ta och skriva ut startlistorna, så att det blir ordentligt gjort. Förra helgen gjorde Bosse en "Per Lang" och skrev ut startlistorna, men glömde se till att starttiderna var med...

Fear of the dark

Rätt mycket orientering nu för tiden, men just för tillfället, i SMveckan, är det liksom det som gäller.
Sitter och lyssnar på sändningarna från NattSM på internet, riktigt spännande! Hade varit kul o va där, men jag tar det nästa år!
Själv sprang jag NattKM i kväll. Lite mer presige i det! :) men ja.. Jag var ensam i min klass, sprang mot Leif och Leif på min bana.. Det gick rätt bra, förutom att jag sprang genom ett grönområde, i stället för stigen runt.. dumt gjort!
I bilen hem rockade Magnus loss med Hammerfall och "Fear of the dark". Han tyckte att det passade rätt bra in på kvällen..
"Även tuffa grabbar kan vara rädd för mörkret" enligt honom. Men vi springer bort från alla hemskheter, ingenting hinner i fatt! *hehe*

Björn!

Haha, måste berätta detta. var ute en sväng i skogen nyss, med silva. Mötte en gubbe, jag kännde igen honom men vet inte vad han heter eller bor. blå mössa hade han iaf, och hade tydligen ätit lite blåbär, han var nämligen grymt blå långt runt munnen... Han undrade om jag inte var rädd för att stöta på björnen.. Någon hade nämligen sett en björn här uppe i skogen för några dagar sedan.
"Men de kanske äter mest blåbär nuförtiden, så man kan nog vara rätt lugn" sa han..
"Jo, så är det nog" sa jag, fniss..

Grattis Maria! Du är bäst!

Hemma från Första Sm-helgen av två i Dalarna.
Jag hade inte väntat att jag skulle gå vidare (kanske inte världens bästa inställning, men ändå!) och det gjorde jag inte heller. Det gick väl rätt så hyfsat från början, men inte så fort bara.. Sedan kom ett dumt vägval.. självklart ska jag springa på myren i stället för vägen... då får jag lite skylla mig själv om jag bommar! koncentration TACK!
jaja, jag var fotograf idag på finalen, och hejade på mina kamrater.
Och vad spännande det blev! Maria, min underbara syster, kom trea i D18! Grattis, Grattis, Grattis!
Maria på pallen
(Maria till höger)
Maria - Du är Bäst!

Nu bär det iväg!

SMlogga
Senare idag sticker jag iväg till Dalarna, och SM i orientering. Jag hoppas det ska bli riktigt skoj, eftersom det finns en massa annat jag också skulle ha velat hinna med i helgen. Men tyvärr kan man ju inte vara på tre ställen samtidigt. Det är USM, och förra året följde jag med som ledare. Det var grymmt kul! Lite tråkigt att det ska vara samtidigt som SM, men om några år kan jag nog komma tillbaka som ledare. Sedan är det dans-maran i Ö-vik. skulle vara såå kul att åka på! Erika, Emelie och Maria, ni får dansa åt mig!
Emma var nyss här med sin nya bil. Den var läcker! :P

Utan mat...

Utan mat i magen fungerar jag inte alls. Det ör bara att konstatera. Jag förstår inte varför jag aldrig lär mig!?!??!!!

Sitt, ligg. Douktig Fokus!

Ja, då är man då ensam hemma och hundvakt. Jag fick ett ryck i morse då jag kom på att jag skulle lära Fokus några trick. Så ut med honom på gräsmattan med en påse hårdbröd och började träna. Han är, redan, väldigt duktig på "sitt" men ingenting annat... titta:
FokusFokus nära
En riktig liten söting va?? :)
Jag får fortsätta med tränandet någona annan dag, han blev väldigt okoncentrerad efter ett tag..
Nu tyckte jag att jag hörde posten, ska kila ut och titta!
 

Byakaveln 05

Så var det åter dax för årets Byakavel, den enda tävling där ingen vill vinna och andraplatsen är den bästa och mest hedersvärda. Förklaring, för de som inte hänger med: den som vinner måste ordna tävlingen nästa år. Ungefär som schlager!
Vi hade, även i år, ett starkt familjelag. Magnus kom in som stark etta efter första sträckan. Jag slarvade självklart bort försprånget på tredje kontrollen och kom tillslut in som 6:a. Maria sprang sedan in en placering, så vi slutade 5:a.
 Bya-växling Här på bilden växlar jag till Maria. Nyfikna Lina försöker få se en liten glimt av kartan... Anderssons och Larsson-Snyggs lag vann. Grattis! Vi ser fram emot nästa år!
RSS 2.0