Full fart igen

Okey, jag tror jag var lite deppig förra helgen, men nu är det bättre! :)
Men jag är fortfarande trött, trött, trött. Måste spara lite batterier till helgen, för då är det flytt som gäller! Tjohoo!
Igår var jag och hjälpte Kattis att tapetsera en vägg. Med döskallar. Egentligen skulle jag inte göra det, eftersom den lilla otacksamma ungen själv har sagt att jag inte ska få komma på hans kalas. Alltså Felix, som fyller 5 efter nyår någon gång.
(Kattis, jag bara skojar! självklart hjälper jag till!)
Men de ljusblå tapeterna med vita döskallar blev riktigt fina! Nästan så att jag blev lite sugen på att själv ha de i mitt sovrum när jag ska göra om. :)
Idag är det slutprov på kursen, sedan avslutningscermoni. Eftersom jag fått lite inside information vet jag att vi ska få tårta! Trevligt!

Sjukling

Att man aldrig lär sig.
Jag måste ta det lugnt! Lugnt!
En vecka borta med massa konstig mat, eftersom vi inte kan laga själv + en helg med festande på annan ort med inte allt för bra kost är inte bra. Jag mår inte bra av det.
Att vara ansvarig för en RMT träff och flytt på det blir för uppstressande. Min kropp klarar det inte. Jag har varit urtrött hela veckan, och packat flyttlådor till sent på kvällarna. Självklart blir magen sämre. Jag är ju bara dum som inte lyssnar på mig själv.
Med RMT träffen blev bra, även om vi bara var 5 st som kom. Bowling och skitsnack!
När jag körde hem i gårkväll var jag så otroligt trött, och det var sängen som gällde direkt .
Jag måste tacka mina underbara föräldrar som ställer upp när det verkligen behövs! ...och som märker att jag är dålig innan jag själv kommer på det..
Var på moneybrother i fredags. Det var underbart bra, men hade jag tänkt lite själv hade jag nog stannat hemma.
 
Men till helgen blir det flytt! Vi får se hur mycket jag hinner och orkar med det, så får vi se hur det blir med allt annat som jag också skulle göra...
Kan låta larrvigt att jag inte orkar med, men vad ska jag göra? Lite ovant när jag varit bra så länge.. Det är inte jag som valt att bli sjuk!
Nu blir det att börja äta mer medicin..

Göteborg

Oj, va kul det är med kurs! Speciellt när man bor på ett superträvligt ställe, har trevligt folk runt omkring sig och har massa tid åt shopping!
I söndagskväll kom vi ner allihopa med tåget (självklart 1 klass hela vägen) och kom tillslut fram till Riverton Hotell. 4-sjärningt. Stoor säng. Stilrent. Handfat av glas. I say no more!
Två dagar av kurs är avklarade, tillsammans med våra blivande kollegor i Göteborg. De är 14 st i sin grupp (vi är 10) och det verkar som om de tyvärr inte har samma sammanhållning i gruppen som vi är i vår. Men de är rätt okey ändå. Vi har bestämt en liten krogrunda i morrn kväll.
Lite shopping har det blivit, besök i spa-avdelningen och idag träffade jag Tina (som jag träffade i Australien) för att käka middag ute på stan. Otroligt kul att träffas igen, och snacka gamla minnen.
Kan väl meddela att det även snöade här i morse, men att det redan smält bort.
Ja, tre dagar kvar här nere, sedan söker jag mig sakta men säkert uppåt åt högre breddgrader.
over and out!

Kryp i benen

Hela dagen har det krypit i benen på mig. Såå mycket energi som har tvingats att stanna kvar i min kropp, och i stället har hjärnan fått arbeta. SÄO (säkerhet, typ. Shit! jag vet inte ens vad det står för, får skylla på att jag är trött) med Herr Joakim var det som gällde för dagen, och några dagar framöver. Jag kan inte hjälpa det, jag somnar typ jämnt när det är någon som pratar så där, och man bara måste sitta och lyssna och koncentrera sig hela tiden. Samtidigt som det kryper i benen. En konstig känsla.
Jag kom hem vid 17-tiden. Kolsvart ute. Oj, vad inspirerad man blir att sticka ut och träna.. not!
Vid 20-tiden kom mammsen hem med lite flyttkartonger. dags att börja plocka! Så det har jag gjort de senaste timmarna, lyssnandes på en av Liza Marklunds böcker. Den är faktiskt rätt bra.
Men just nu känner jag mig helt slut i hjärnan, och ögonlockenvill gärna falla ihop.. Det kryper fortfarande i benen... Ska iväg till Huli i morgon och springa av mig lite. Skönt.
Sweet dreams!

Fredagkväll

Det har kommit snö! Det är lite för varmt för att det ska stanna kvar, men ändå! Det är snö och vitt ute!
image113

Igår var vi några hemma hos Carro, på vinkväll. Mycket kul, många skratt. Vi satt och snackade massa skit om allt möjligt långt över midnatt. Massa härligt tilltugg fick vi också.
Shit va fint hon har gjort det i lägenheten!
Sedan ner på stan med Anna och Angelica. 30+ var det som gällde för kvällen. Jag kan väl inte påstå att jag var så väldigt på den idén, men följde i alla fall dit och ställde mig i kön. En kille kom och snackade med Anna, och sa plötsligt till mig:
"Men dig känner jag ju igen, du kommer från Njurunda va?"
Japp, absolut! Självklart kände jag igen honom. Han är storebror till han som var min första kärlek. På dagis. Jag var nog hemma och lekte hemma hos dem några gånger, men det känns ju som miljoner år sedan. Han är ju ganska många år äldre, dessutom. Men det är ju alltid kul att bli igenkänd!
Var verkligen inte sugen på att gå in på krogen, och rätt säker på att jag inte skulle komma in på det stället, så jag stack iväg till bussen och åkte hem. Men är iaf otroligt nöjd med kvällen.
I natt drömde jag att jag tappade pengar, leg och mobil på krogen och blev nästan utslängd för att vakten tyckte att jag var för full. Eftersom sista bussen gått hem funderade jag på att sova i en ljuslykta av snöbollar som såg ut som en bil. Eller så var det tvärt om, jag kommer inte ihåg. Kanske var det tur att jag inte gick in!
I kväll ska jag dansa! kul, kul! :)

Kurs, kurs, kurs...

Ja, det är ju rätt kul. Välfikade blir vi också.
Men gårdagens heldagsgenomgång på vad man gör när man jobbar på tåg kändes liite onödig. Samt när vi idag gick upp till kontoren och kollade igenom varje rum och fick förklarat vad som gjordes vart.
Min första utskällning under min "nya" tid på SJ fick jag av vår vänlige Keda:
"Men för faan Hanna, ta på dig en uniform och stick ut och jobba!"
Ja, ja. Om SJ vill att jag ska gå kurs, så går jag kurs! :)
I morgon ska vi på studiebesök på tåget, spännande!
(Ursäkta om det låter som om jag klagar, för de gör en otroligt bra kurs. I alla fall för de som inte jobbat där förrut! Det är ett mycket glatt gäng, ska försöka få med dem på After Work nästa vecka, haha!)


Just nu fryyser jag!

RSS 2.0