morgonstund...

Jag tror någon elak människa beställde rivning av förrådet nu på morgonkvisten.
Uppdraget gick ut på att hålla på tills jag givit upp sovandet och klivit upp.

Uppdraget slutfört och lyckat.

Självlysande?

Jag fick nyss ett infall att skriva om en rätt konstig dröm jag hade i natt, som fick mig att tänka helt annorlunda om en person. Men jag ångrade mig.
Ni får därför nöja er med en utförlig förklaring på min magnetröntgenundersökning jag gjorde igår:
(Ja, C, rätt lång för att vara jag som skrivit? )

Från kl 18 dagen innan är det fasta som gäller. Tryckte därför i mig en hel del mat + efterrätt, eftersom jag tyckte så synd om mig själv. Fördrev sedan kvällen med att försöka inte tänka på mat.

Frukost på undersökningsdagen - en kopp te. Utan någonting i eller på sidan.

Höll koll på min vad min facebooksurfande klass höll på med på skolan. Tydligen en vääldigt intressant lärare, enligt alla långa diskutioner...

Efter några timmar hemma höll jag på att bli galen av hunger, och åkte i stället till IKEA. Köpte matlådor...

Äntligen började klockan närma sig 13, så svängde in till sjukhuset.

Efter den obligatoriska väntetiden, i sällskap med en Se&Hör från 07, fick jag kliva in i en sal, byta om till en fin blå "klänning" och sedan sätta mig och dricka kontrast. En liter skulle jag dricka under en halvtimme. Även här fick jag läsa spännande tidningar. Vetenskapsmagasinet, eller något sådant. Började ana att den var gammal när jag läste om de fantastiska, små Mp3-spelarna som lätt kunde få plats i fickan! (den var från 04)

Dags för undersökning! Upp på en britts, på med plattor på ryggen, in i en "tunnel". Andan skulle hållas medan bilder tog på tunntarmarna.
Tydligen hade inte kontrastvätskan tagit sig hela vägen ner i tarmarna, så jag fick kliva upp och fortsätta läsa min spännande tidning igen. Gick först på toa, hade börjat känna mig lite kissnödig.

Efter en kvart var det dags igen. Lite kissnödig igen, men struntade i toalettbesöket, det skulle nog gå bra.
På med allt och in i tunneln. Hålla andan jättelänge och många gånger. Fick mer kontrast insprutad i en nål som efter att ha misslyckats sättas i båda armvecken, nu satt på handen.

(Kontrast syns på magnetröntkenbilderna och samlar ihop sig på inflammerade områden. Om jag förstått det hela rätt)

Börjar känna mig mer och mer kissnödig. Några bilder får göras om eftersom jag inte orkar hålla andan hela tiden. Mer kissnödig.
Tycker först att det är konstigt, eftersom jag endast druckit lite te på morgonen, men kommer sedan ihåg att jag faktiskt har druckit en hel liter innan undersökningen...
Att hålla andan och vara kissnödig är ingen höjdare. Jag frågar om det är klart snart. Får "bara några kvar" till svar. Jag kämpar för att hålla mig.

Att ligga stilla, hålla andan och hålla sig på samma gång är ingen höjdare. Det är inte lätt att ha en liten blåsa och små lungor...

Tillslut är undersökningen klar! De skyndar in, knäpper loss mig och jag får springa ut på toa. Härligt!

De sista bilderna blev tydligen inte så bra, enligt sköterskan. Men hon trodde inte de var så viktiga. Jag får hoppas det.

Nu ska jag försöka motivera mig själv att göra lite skoljobb... good luck....

Skönhetstips

Det slog mig i fredags att jag hade lite konstiga saker på handfatet...:


...men vill man vara fin får man lida pin ;P

Var är toaletten?

Hittade den här:

Haha, jag känner igen mig så mycket!
Min mage har den här veckan varit otroligt snäll och medgörlig, men man måste ju ändå ha koll på var toaletterna finns...

Aja, dags att sluta leka och börja plugga till morgondagens prov kanske?

Beviset - LCHF är farligt!

Häromdagen blev jag överlycklig när jag såg att all standardmjölk var slutsålt på Willys, medan det fanns gott om lättmjölk. 
 
Men blev lite skrämd när jag letade nya recept och hittade detta...
Titta bara in på detta:

--->klicka här<---

Citat:
Av kött blir du köttigt och av fett blir du fettig, så håll dig till kolhydraterna så blir du söt.

Ur funktion vs. Dum, dummare

Åhh, vad jag tycker synd om de som jobbar på snabbmatställen under helgsnätterna och måste stå ut med dryga festprissar som inte fattar någonting...

MAX, kl 02.37

Personal 1: Nästa!
Fyllo 1: Jag vill ha glass!
P1: Tyvärr, glassmaskinen är sönder.
F1: Med Dumlesmak då?
P1: Nej, den är sönder.
F1: Någon annan smak då?
P1: Glassmaskinen är sönder!
F1: Jaha, då tar jag en milkshake.
P1: Den fungerar inte heller...
F1: jaha... en fruktsallad då?
Betalar och går
P1: Nästa!
Fyllo 2 (observera: Nykter!): En milkshake, tack!
P1: Alltså, maskinen är sönder...
Vid kassan bredvid:
Personal 2: Nästa!
Fyllo 3: Hej! Jag vill ha en liten milkshake
P2: Tyvärr, maskinen fungerar inte.
F3: Jaha, en liten cheese då...

Men jodå, vi hade roligt ändå, utan glass och milkshake...

Fyllos

Nu och då

Jag hörde häromdagen att det var 10 år sedan The Blair Witch Project kom ut på biograferna.
Det betyder att det var ungefär 10 år sedan några småtjejer då och då kröp ner i källarens mörker, gömde sig bakom kuddar och tittade på Scream-filmerna, Jag vet vad du gjorde förra sommaren-filmerna, den förstnämnda filmen och en del andra läskiga rullar, samtidigt som de smaskade massa chips, godis och drack dricka.

Nuförtiden samlas tjejerna i någon av sina lägenheter, bullar upp med massa hembakat och andra godsaker, kaffe och te. På tvn visas Mammas pojkar, samtidigt som det diskuteras och skrattas åt deltagarna. Fantastiskt roligt!

Någon annan som är fantastiskt rolig är en av mina bloggfavoriter, som nu blivit stå-uppare:

 

Did it!

Så var det gjort.
Idag vaccinerade jag mig. Än så länge har jag inte kännt några biverkningar av sprutan, och hoppas att jag inte kommer göra det heller.
Så nu får jag hoppas att det var rätt val att vaccinera sig. Jag är fortfarande skeptisk mot det hela, eftersom det känns som om det har tagits fram allt för fort. Men eftersom min läkare sa att jag Skulle ta den, så lyssnar jag snällt, och gör som jag blir tillsagd.
Sedan får vi se om alla som tagit vaccinet överlever själva vaccinet.

Det var inte så många i vaccineringslokalen samtidigt som mig. Två personer framför i kön kan man stå ut med. Det rådde lite osäkerhet om jag ska ta en till spruta eller inte. Hon som stack mig var osäker, så hon frågade en annan sköterska. Hon sa tvärt nej, även fast jag invände att jag hade immunförsvarsnedsättande mediciner.

När hon hade gått ur hörhåll sa min "sticksköterska" till mig: Du borde nog kolla med din läkare, ifall du ska ha.

Åhh, alla har verkligen full koll på vad som gäller...

Upp o hoppa!

En fullspäckad helg börjar lida mot sitt slut. Förhoppningsvis slutar även mitt humörs berg-o-dalbaneåkande också. Konstaterar, än en gång, att för lite sömn och jag inte går ihop. Vilket några (inga namn nämnda) kanske kände av igår eftermiddag. Men med någon timmes vila i kroppen och lite krubb i kistan kunde jag börja va trevlig igen. Och vad roligt det blev! Inte så sent heller, jag orkar tom blogga en liten sväng innan det är dags för jobb.

Bjuder på en konversation mellan tre personer från förra helgen. Vi sitter i soffan och ser en reklamsnutt för en ny svensk film:

1: Han var det länge sedan man såg.
2: Han?
1: Nej, den blonda
3: Äckelgubben?
1: Nej, den yngre
2: Vem är äckelgubben?
1 &3: Kommer inte ihåg vad han heter
1: Där är han ju!
3: Vem?

Osv, osv...

Nej, nu börjar klockan snurra som en elvisp!

She needs You!

För att vänner ställer upp förvarandra kommer här min vän C's kontaktannons:

Om du har Titanic eller Dagboken eller A walk to remember som favoritfilm, och dessutom käkar fisk tre ggr i veckan – ja då kan du sluta läsa bums!
Är du däremot ett skräckfilmsfan, lagomt äventyrlig, föredrar styrketräning framför löpning och +23 samt kille så bör du fortsätta.
Se till att vara ledig på nyårsafton för då väntar en dejt med trevliga människor, helst hos dig. Vissa av dem kanske gillar Dagboken men där finns åtminstone en som hellre kollar in blod och fajter. Finns en risk att Ebba Grön-skivor tas med så det bör du uppskatta.
En förutsättning för att vi ska trivas ihop är att du älskar katter nästan lika mycket som du avgudar din Audi. Du vet vad ordning i köket innebär och är öppen för det mesta, oavsett vad det gäller. Äventyr och dumheter tillhör vardagen för dig och du har inget emot att "glömma" att frisk luft är nyttigt emellanåt. En diskussion är till för att vinnas och böcker till för att läsas. Fredagskvällar spenderas hellre i gott sällskap än ensammen på krogen. Whiskey är något som dricks On the Rocks och helst med en ålder på 20 år eller äldre. Ingen flaska under 500 lappen står i ditt spritskåp och du vet skillnaden mellan amerikansk skit och skotsk findricka.
Du bör ha en skvätt tålamod och känsla för teknik att ta till då och då. Både för att klara av henne och en krånglande TV.
Och glöm absolut inte att Berners är inte ett ställe för att beställa reservdelar på utan ett ställe för total njutning!

Så? Känner Du dig träffad, eller känner du någon som passar bra in på denna beskrivning är det bara att lämna kontaktuppgifter nere i kommentarsfältet. Jag kommer att göra första kontrollen på att Du är okey, och vidarebefodrar sedan Dig till C. Som, by the way, är en otroligt härlig, vrickad och rolig tjej.

Så vad väntar du på?
RSS 2.0